Om ProPartner Consulting

Selskabet er stiftet af John Stumpe i 2011, og med særdeles erfarne seniorpartnere og et stærkt netværk, bistår ProPartner Consultings konsulenter med fokuseret rådgivning, strategiudvikling og implementering af konkrete løsninger og/eller arkitektur, med særlig speciale indenfor større komplekse anskaffelses- og udbudsopgaver, dækkende enterprise server/storage, cloud og datacenterdrift, forretningssystemer (ERP, CRM og ECM/ESDH) samt specialudvikling af forretningsapplikationer og integrationer. 

Alle leverancer følger anerkendte og veldokumenterede procesmodeller, og indeholder eller kan suppleres med certificerede rådgivnings- og konsulentydelser, indenfor Service Management, Project Management, GRC (Governance, Risc and Compliance) og InfoSec.

Vi har ligeledes fokus på, og specialkompetence indenfor en række standardiserede driftsparadigmer og leverer bl.a. IT Management Services, Compliance Services og en række governance ydelser knyttet til vort koncept for Contract Lifecycle Management.

Priser og betingelser

Vi har tre typer konsulenter, men hjælper gerne med at source supplerende ressourcer, hvis der måtte være særlige behov.
Timepriserne i det følgende er listepriser gældende fra 1. januar 2024.

Timepris gælder hvor der ikke er indgået kontrakt om særlige vilkår og justeres i overensstemmelse med kontraktvilkår.
Ved ad-hoc bestilling af opgaver udenfor kontrakt, gælder vore normale salgs- og leveringsbetingelser.

IT Management Consultant

Vores konsulenter er hovedsageligt IT Management konsulenter, der arbejder med it strategiske områder og projektledelse. 

Timepris kr. 1.680,00 ekskl. moms

Principal Consultant

For avanceret analyse, særlig udvikling af f.eks. BI dashboards og/eller for særligt dybdegående teknisk/it sikkerheds analyse.

Timepris kr. 1.890,00 ekskl. moms

Project Assistant

Udarbejdelse af standard udbuds- og kontraktmateriale, administration af skabeloner og formularer samt udarbejdelse af rapporter.

Timepris kr. 1.155,00 ekskl. moms

Virksomhedsoplysninger

ProPartner Consulting ApS
Holmegårdsvej 46
8270 Højbjerg
Denmark

Telefon: +45 70206333

Generel mailkontakt: info@propartner.com

Kontakt bogholderiet: finance@propartner.com

CVR.: 33953623
Bank: Arbejdernes Landsbank, Erhverv Åbyhøj

Direktion: John Stumpe
Telefon: +45 20990450
Mail: js@propartner.com

Viden og erfaring

Rådgivning du kan stole på, hver gang!