SMV:Digital tilbyder tilskud på kr. 50.000 til rådgivning, og op til kr. 250.000 til investering ...

SMV:Digital er efterhånden et godt, modent og velafprøvet koncept, hvor mere end 11.000 virksomheder har søgt om støtte, og der er givet tilsagn til mere end 6.000 virksomheder.
Den nuværende pulje løber til udgangen af 2025, så der er stadig gode muligheder for at få del i midlerne.

Puljen til ansøgning om tilskud til privat rådgiver, åbner 15. august 2023, hvor I kan søge om 50.000,00 til brug afklaring/kravspecifikation!

Er du i en virksomhed med mere end to og færre end 250 ansatte og står I foran tiltag, hvor struktureret afklaring og uvildig rådgivning vil være af værdi for processen, så er dette program formentlig noget for jer.

Der kan ansøges fra små og mellemstore virksomheder, med:
• Ambitioner om datadrevet vækst og udvikling
• Ressourcer og ønske om at investere i IT- løsninger og ny teknologi
• Behov for en potentialeafklaring måske hjælp til en kravsspecfikation
• Behov for teknologi-afklaring eller rådgivning til implementering
• Ønske om at få ”Sat strøm til” virksomhedens interne processer

Der kan ansøges om rådgivningsvouchere på kr. 50.000,00, 100.000,00 og/eller investeringsvouchers på kr. 250.000,00, og der er tillige mulighed for specialisering og anvendelse af mere end én rådgiver.
En ting er dog pengene, for her er det vigtigt at understrege at der medfølger et krav om medfinansiering på 50%, som dog kan være i form af bidrag med egne ressourcer/timer eller "kontanter" ... Det vigtige er at du får adgang til allerede forudgodkendte rådgivere, der har dokumenteret erfaring indenfor relevante emner, teknologier og brancher.

Du kan ansøge effektivt og hurtigt, og samtidig få bistand til at vælge den rette uvildige rådgiver til opgaven - blandt autoriserede rådgivere.
Vi tager gerne en uforbindende dialog om dine muligheder og vore rådgivningsydelser, men vær opmærksom på at du selv skal gennemføre ansøgningsprocessen (Erhvervshus Midtjylland kan også bistå med gratis vejledning om ansøgning og valg af rådgiver).

Bemærk programmerne åbnes løbende, og tildeling sker efter "først til mølle" princippet, og I kan ansøge om tilskud lige her

Fra ProPartner Consulting er IT Management Consultant, John Stumpe godkendt som rådgiver, men du kan søge og finde alle godkendte rådgivere her ...