Endnu et år er gået ...

Sommerferien byder altid på et stilfærdigt jubilæum hos ProPartner Consulting.

De fleste af os er nu på vej tilbage på jobbet, forhåbentlig efter en god og afstressende sommerferie. For mit eget vedkommende gik turen i år til Toscana, hvor familien og jeg selv slappede af ved poolen, nød den gode mad os vin i området samt besøgte udflugtsmål af natur, gastronomisk, vinøs og kulturel karakter.

Efter opstarten af ProPartner Consulting i 2011, er det nu blevet til 12 år, hvor jeg hver eneste arbejdsdag har oplevet stor glæde ved at hjælpe mine kunder med at realisere deres digitale ambitioner, sikre stabil it drift, og bistå med at tegne billedet for fremtidige tiltag på it området. 
Et job man aldrig bliver træt af, ja faktisk glæder jeg mig altid til at komme tilbage på jobbet efter ferien, hvor to dage meget sjældent minder om hinanden.

Tolv år på samme arbejdsplads er kun få forundt i denne branche, og faktisk er det mere end det, når alt regnes sammen, for faktisk startede jeg med at arbejde i PRO PARTNER (ja ligheden fornemmes) allerede i 1995, og selv om firmaet blev solgt til SystemForum i slutningen af 1998, så overtog jeg retten til navnet og domænenavn igen allerede i 2002, hvor jeg startede ProPartner Consulting, her blev jeg dog rekrutteret til et job hos TopNordic (nu Atea) efter knap halvandet år som selvstændig. Samlet betyder det at jeg trods forskellene i stavemåden, har været ansat i ProPartner i mere end 18 år!

Det har været 18 år som selvstændig konsulent, hvor jeg helt tæt på har oplevet kolossale forandringer og hjulpet mange virksomheder og deres ansatte med at forstå, omfavne og ikke mindst anskaffe og indarbejde teknologiske forandringer i form af både systemer og processer.

Her i sommerferien dukkede et af mine første visitkort op, dette må være fra omkring slutningen af 1995, og tænk sig du kan stadig gå på min webside eller sende en mail på de adresser der står angivet (telefonnumrene skal I dog ikke ringe på, de numre har jeg ikke mere).

Jeg får tit spørgsmålet om ikke jeg savner kollegerne i en "normal ansættelse", og til det kan jeg svare lidt dobbelt, at jo det kunne være rart at møde ind samme sted og møde kolleger hver dag og have et mere normalt kollegialt samarbejde og både arbejde på den daglige og den mere langsigtede horisont, men på den anden side så har jeg haft meget af dette med utallige af de helt utroligt dygtige og flinke mennesker jeg har arbejdet sammen med igennem alle årene, hvoraf mange går mere end 20 år tilbage, og jeg har jo løbende også haft kolleger her i firmaet - uagtet at vi så bare sjældent sad sammen - det er jo hos kunderne vi skal være.

Det jeg dog kan blive lidt trist over, er at det er så svært, som et lille konsulentfirma at tiltrække og fastholde andre som mig selv. Jeg er glad for at se dem jeg har haft igennem "verdensfirmaet" klarer sig godt, det betyder blot ikke at det ikke ville være rart med ligesindede at levere førsteklasses projekter og services sammen med. Her må jeg blot erkende, at  det er svært grænsende til umuligt at finde nogen der både kan og vil, og det får mig til at tænke om jeg også laver sådan en opdatering her næste år eller om jeg skal overveje at tilbyde alle de fantastiske ting jeg har lært og kan, til en virksomhed der har tilstrækkeligt med ambitioner?

Tiden kan kun vise hvad der sker i denne fantastiske industri, uanset hvad så bliver jeg aldrig træt af at holde mig opdateret og at levere værdiskabende rådgivning, projekter og services, hvor ingen lades i stikken og jeg står dem bi hele vejen.